„Inimi albastre“ la Brașov

Astăzi are loc balul de caritate în sprijinul copiilor cu afecţiuni din spectrul autist.
Brașovenii sunt invitați în această seară, la ora 19.00, la barul de noapte al Hotelului Aro Palace la o nouă ediție a balului „Inimi albastre” , eveniment organizat de Asociaţia „Rază de speranţă“, alături de Asociaţia „TheoEmyDor“, cu sprijinul Asociaţiei „Suport“ şi al Grupului de iniţiativă „Papuci pentru copii“.
Gala din această seară, are ca rol strângerea de fonduri pentru susţinerea programelor de terapie de recuperare pentru beneficiari; este vorba despre 50 de copii şi tineri diagnosticaţi cu tulburări din spectrul autist, care lucrează alături de 17 specialişti în psihologie, psihopedagocie, kinetoterapie şi logopedie. Diana Niţă, preşedintele asociaţiei „Rază de speranţă”, şi Emilia Mirea, preşedinţele asociaţiei Theoemydor, spun că „tinerii, copiii şi adulţii cu o tulburare din spectrul autist au nevoie de o diagnosticare timpurie şi intervenţie precoce pentru a le creşte şansele de recuperare şi integrare socială. Părinţii care duc lupta cu autismul au nevoie de susţinerea celor de lângă ei pentru integrarea lor în colectivitatea tipică, în comunitate şi în viaţa socială.”
Braşovenii pot veni în sprijinul copiilor diagnosticaţi cu afecţiuni din spectrul autist participând la balul caritabil din această seară. Toate fondurile strânse în urma evenimentului vor fi direcţionate către beneficiarii Asociaţiilor „Theoemydor” şi „Rază de Speranţă”. Balul va fi animat de un concert caritabil susţinut de Ellie White.

Sursă: http://www.radiomures.ro/stiri/inimi-albastre-la-brasov.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.